Boussoufa: "Meer verantwoordelijkheid door ervaring"

WOENSDAG, 30 SEPTEMBER 2009, 22:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa speelt morgen tegen de club waar hij zijn opleiding genoot. "Het is een plezier om tegen een ex-club te spelen, maar het is eerst en vooral een heel belangrijke match voor ons", aldus Boussoufa.


"Revanchegevoelens heb ik niet. Het is voor mij en mijn club belangrijk dat we donderdag een goed resultaat neerzetten tegen Ajax. Mochten we hier kunnen winnen, dan zetten we een belangrijke stap naar de volgende ronde", weet de Marokkaan.

Tegen Germinal Beerschot was Boussoufa één van de oudste Anderlechtspelers op het veld. "Dat geeft me toch wel meer verantwoordelijkheid", zegt hij. "Ik voel dat ik met mijn ervaring toch wel een bepaalde rol te vervullen heb en dat ik de jongere jongens moet proberen te leiden."

Voor sommige jongeren wordt het ook de eerste Europese match in hun carrière. "Het zal niet makkelijk worden. Dit is geen Jupiler Pro League-wedstrijd. In een Europese match zijn de details heel belangrijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.