Selectie: Anderlecht - Ajax

WOENSDAG, 30 SEPTEMBER 2009, 21:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen ontmoet Anderlecht met reeds drie punten op zak het Nederlandse Ajax. "Dat we in Zagreb misschien verrassend de drie punten pakten, verandert in principe niets aan deze match", aldus Ariël Jacobs.


"Ook donderdag gaan we voor de drie punten. Ik denk niet dat er ooit een trainer is die voor één punt speelt. Als de competitie vordert kan je misschien beginnen rekenen, maar niet bij de tweede match", aldus de coach op de traditionele persconferentie.

"Toch ben ik er nog altijd van overtuigd dat Ajax in deze groep intrinsiek de grootste kwaliteiten heeft en dus favoriet is in groep A. De Nederlandse club brengt no-nonsense voetbal. Ze staan er als team en bepaalde spelers bieden een extra toegevoegde waarde. Ajax zal tegen ons proberen het puntenverlies goed te maken dat ze twee weken geleden thuis leden tegen Timisoara."

Door de vele blessures moet de trainer noodgedwongen met een jongere ploeg spelen. "Misschien missen we zo wel een beetje ervaring", aldus Jacobs, "maar die jongeren hebben wel nog de jeugdige onbezorgdheid en spelen zonder zich vragen te stellen. We kunnen alleen maar hopen dat die twee elkaar in evenwicht houden."

Selectie: Bernárdez, Boussoufa, Chatelle, Cordier, De Sutter, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.