Van Damme bevestigt contact met Standard

DINSDAG, 29 SEPTEMBER 2009, 10:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme heeft in een interview met Humo bevestigd dat Standard hem heeft benaderd voor een transfer. Eind augustus hebben speler en club zelfs onderhandeld. Naast Standard had ook een buitenlandse topclub interesse.


Vlak voor de wedstrijd tegen Sivasspor zorgde Van Damme voor opschudding door te vragen hem niet op te stellen. Hij zou zo meer kans maken op een transfer. "Vooral mijn timing zat fout, zo kort voor de matchen tegen Sivasspor en Standard", vertelt Van Damme. "Maar je kunt het me niet kwalijk nemen dat ik onderhandeld heb. Ik kon mij financieel verbeteren: logisch dat je dan even alleen aan jezelf denkt."

"Ik heb manager Van Holsbeeck gevraagd me niet op te stellen tegen Sivasspor omdat mijn kansen op een transfer dan zouden stijgen. Ik kon het maar vragen. Ik wilde echter niet per sé weg, maar er deed zich een kans voor waarvan ik dacht: die moet ik proberen te grijpen."

Maar Van Damme is dus gebleven en daar heeft hij absoluut geen spijt van. "In de match tegen Standard dacht ik al: "Goed dat ik bij Anderlecht ben gebleven" en ook na die match schoot door mijn hoofd: "Blij dat ik niet bij hen speel"."




anderlecht-online forum