Jacobs: "Lukaku niet te veel pamperen"

ZONDAG, 27 SEPTEMBER 2009, 21:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was de laatste weken vaak anders, maar vandaag was het een tevreden Ariël Jacobs die na de match de pers te woord stond. "Deze zege doet veel deugd", klonk het. Hij verbood matchwinnaar Lukaku wel om met de media te praten.


"Mijn hertimmerde ploeg ging er meteen voor", vertelde Jacobs bij Sporza. "Zowel de spelers die minder spelen als de spelers die op een andere positie stonden, zoals Legear, deden het goed."

Jacobs had zijn spelers voor de match gevraagd om met een groot strijdershart te spelen en dat zag hij op het veld terug. "Neem bjivoorbeeld Boussoufa. Hij heeft getackeld op een manier waarop we dat nog maar weinig van hem hebben gezien. De groep heeft goed gereageerd na de wedstrijd op Moeskroen."."

Natuurlijk kreeg hij ook nu weer vragen over de jonge Romelu Lukaku. "We moeten hem niet te veel pamperen. Dat zou een averechts effect kunnen hebben. Daar wil ik Lukaku voor behoeden." Toch schermde hij de youngster na de wedstrijd af voor de pers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.