Anderlecht - Benfica: ploegopstellingen

DINSDAG, 24 AUGUSTUS 2004, 10:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond speelt Anderlecht voor de kwalificatie in de Champions League. Niet enkel voor het sportieve, maar ook voor het financiële. De spelers moeten een 1-0 achterstand proberen in de halen.

Anderlecht: Zitka, Zewlakow, Traoré, Kompany, Deschacht, Mpenza, Hasi, Wilhelmsson, Baseggio, Aruna, Jestrovic.

Hugo Broos heeft laten horen dat hij met een 3-4-3 wil spelen, maar de coach blijft geheimzinning doen naar de juiste opstelling. Het kan dus ook een 4-4-2 worden. Eén ding weten we zeker: Anderlecht zal aanvallend spelene, zoals tegen St-Truiden met Mpenza of de rechter flank op de plaats van Lovré. Peersman en Jestrovic, afwezig tijdens Beveren, maken terug deel uit van de kern.

Benfica: Yannick, Dos Santos, Ricardo Rocha, Luisao, Miguel, Simao, Petit, Paulo Almeida, Zahovic, Joao Pereira, Sokota.

Giovanni Trappatoni blijft trouw aan zijn 4-2-3-1 met als spits Sokota. Buiten Yannick, die Quim vervangt, en Ricardo Rocha, de vervanger van Argel, zal het zelfde team aantreden dat zaterdag verloren heeft in de Supercup van Porto. Nuno Gomes is niet hersteld van zijn knieblessure en zal afwezig zijn. Net zoals de jonge keeper Moreira, hij zit op dit ogenlijk in Athene met de nationale ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.