Selectie: Anderlecht - Germinal Beerschot

VRIJDAG, 25 SEPTEMBER 2009, 21:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De wedstrijd tegen Moeskroen zit er nog maar net op of zondag volgt al de volgende speeldag in de Jupiler Pro League. Ariël Jacobs selecteerde een 21-koppige kern voor de match tegen Germinal Beerschot.


Lucas Biglia (contusie heupkam) zit in de selectie, maar de kans dat hij fit raakt is klein. Kouyaté, Polak en Wasilewski zijn zoals bekend langdurig geblesseerd.

Coach Ariël Jacobs kwam tijdens de persconferentie terug op de match tegen Moeskroen. "Het was gewoon slecht, op elk vlak", aldus Jacobs. "En eigenlijk ook zonder reden. De dag ervoor had ik een goed gevoel tijdens de training. En je voelde ook dat dat gevoel gedeeld werd door de groep. En dan speel je zo'n match ..."

Door de vele geblesseerden is het puzzelen voor Jacobs. "Het is inderdaad niet makkelijk werken nu, maar ik zal daar nooit over klagen. Voetbal is een contactsport en als trainer moet je rekening houden met spelers die geblesseerd uitvallen. Alleen zijn het er bij ons wel heel veel op hetzelfde moment. De wisselmogelijkheden raken stilaan op."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, Diandy, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.