"Kippenvel toen fans mijn naam scandeerden"

VRIJDAG, 25 SEPTEMBER 2009, 09:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht mag Romelu Lukaku een extra bedankje geven. De 16-jarige speler schonk gisteren paars-wit de drie punten dankzij een doelpunt amper tien minuten na zijn invalbeurt.


"Ik moet het publiek bedanken omdat ze ons in deze moeilijke match hebben gesteund maar ik ben niet de redder van Anderlecht", aldus Lukaku in Het Nieuwsblad." Toch werd enkel Lukaku's naam gescandeerd door de meegereisde paars-wit fans. "Natuurlijk krijg ik kippenvel als ze mijn naam roepen maar ik blijf met beide voeten op de grond."

"Van op de bank zag ik dat de kwaliteit van het spel niet goed was, maar ik kon ook de tegenstander goed bekijken. Ik wist, toen ik inviel, dat de centrale verdedigers van Moeskroen traag waren. Daar heb ik van geprofiteerd. Diepgang en snelheid is één van mijn sterke punten. Natuurlijk wil ik meer spelen, maar de de trainer maakt die beslissing en de coach heeft altijd gelijk. Tom De Sutter is niet mijn concurrent, hij is een vriend."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.