Reacties Deschacht en Van Damme

DONDERDAG, 24 SEPTEMBER 2009, 23:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Aanvoerder Olivier Deschacht besefte dat het niet goed was wat Anderlecht tegen Moeskroen liet zien. "We moeten heel nederig zijn en toegeven dat Moeskroen de betere ploeg was en een pak kansen afdwong", zei hij.


"Het is beter dat er niet veel gezegd wordt na zo'n prestatie", is Deschacht erg duidelijk. "Moeskroen tikte ons bij momenten gewoon weg en wij konden er niks tegenin brengen. Achterin stonden we soms met twee mensen te kijken in plaats van erop te vliegen."

Stellen dat Anderlecht enkel gewonnen heeft dankzij een geniale bevlieging van Lukaku doet Deschacht niet. "Hij moet ook nog de pass krijgen, hé?"

Ook Jelle Van Damme kon niet anders dan toegeven dat het slecht was. "Dit moeten we zo snel mogelijk vergeten. Dankzij Lukaku pakken we 3 punten en dat is het enige goeie", klonk het bij Sporza.

"Als je Anderlecht bent, moet je meer brengen. Moeskroen staat voorlaatste, dit is echt niet mogelijk", aldus Van Damme. "Hoe dat komt? Tja, we misten Boussoufa en Moeskroen gaf alles. Maar wij, spelers, beseffen ook wel dat het niet goed was. Als je bij Anderlecht speelt, moet je niveau brengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.