Selectie: Moeskroen - Anderlecht

WOENSDAG, 23 SEPTEMBER 2009, 21:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de vooravond heeft Ariël Jacobs zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd van morgen in Moeskroen. Boussoufa (geschorst), Mazuch (WK -20) en Kouyaté (neusbreuk) zijn er niet bij. Reynaldo en Diandy zijn wel geselecteerd.


"Beide spelers zijn serieuze opties om Boussoufa te vervangen", zegt Jacobs over de twee jongeren. "Reynaldo heeft een wat mindere periode achter de rug, maar dat is intussen voorbij. Diandy is iemand die een goed niveau haalt, vooruitgang boekt en geduldig is."

Een andere jongere die zich de laatste weken steeds meer in de picture speelt, is Romelu Lukaku. Toch wil Jacobs voorzichtig omspringen met de 16-jarige spits. "Het is onmogelijk vast te leggen wat de juiste limiet is voor een jonge speler", aldus Jacobs. "Tegen Gent wou ik hem al 20 minuten vervangen, Romelu had me zelf ook al teken gedaan dat hij door zijn beste krachten heen zat. Maar telkens hij de bal kreeg, was hij gevaarlijk."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Chatelle, Cordier, Deschacht, Diandy, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.