Medische staf reageert op berichten over Frutos

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2009, 19:38 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dit weekend raakte bekend dat Anderlecht dokter Mendoza wil oproepen om de blessure van Frutos te behandelen. Voor sommigen het sein om luidop te twijfelen aan de kunde van de medische staf van paarswit. Ze reageren op de kritiek.


Zaterdag werd door verschillende kranten gemeld dat Nicolas Frutos opnieuw een voetblessure had en de Argentijnse dokter Mendoza naar België zou komen om Frutos de behandelen. Er doen echter ook geruchten de ronde dat Mendoza ook Biglia, Suarez, Chatelle en nog anderen zou behandeld hebben.

Door Anderlecht werd aan de medische staf een spreekverbod opgelegd. Toch kwamen er uit het medisch kabinet enkele reacties: "Dat Mendoza al die spelers genezen heeft klopt niet. De Anderlechtdokters hebben bij al die spelers de juiste diagnose vastgesteld en de blessure zelf correct behandeld. De methode die Mendoza gebruikt verschilt niet zoveel van onze behandeling."

"Doordat bepaalde media Mendoza miraculeuze genezingen toeschrijven, lijkt het alsof wij imbecielen zijn. Wat gaat men zeggen als er nu een Anderlecht-dokter het veld oploopt? Het is niet Mendoza en dus kent hij er niets van? Dat kunnen we zomaar niet laten passeren."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.