Vanden Stock hoopt dat Jacobs coach blijft

DONDERDAG, 17 SEPTEMBER 2009, 12:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft een gesprek gehad met Ariël Jacobs om hem te overtuigen coach te blijven. "Jacobs is 56 en veel te jong om nu al te stoppen", zegt Vanden Stock.


"Het is niet in één gesprek dat ik hem zal overtuigen om trainer van Anderlecht te blijven", aldus de voorzitter. "Ik laat er nu enkele weken of maanden over heen gaan en dan praat ik opnieuw met hem."

Als Jacobs toch niet wil doorgaan als trainer, hoopt het bestuur hem te overtuigen als sportief directeur bij de club te blijven. Of Jacobs dit zelf ziet zitten, is nog maar de vraag. Hij noemde de baan van technisch directeur echter al "een job voor trainers die aan de kant geschoven zijn."

Twee weken geleden, na de clash tegen Standard, had Jacobs laten verstaan genoeg te hebben van het trainerschap en de voetballerij. Hij vertelde niet wanneer hij ermee wil kappen, maar zijn contract bij Anderlecht loopt nog tot het einde van het seizoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.