Jacobs: "Ik ben altijd hoopvol"

DONDERDAG, 17 SEPTEMBER 2009, 10:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconfentie voor de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb bleef Ariël Jacobs zoals steeds zijn rustige zelve. "Het is de eerste match in de poulefase en iedereen hoopt altijd het meeste te halen uit de eerste wedstrijd", zegt hij.


"We weten veel van Dinamo Zagreb, maar ik veronderstel dat zij ook veel over ons weten. De Dinamo-spelers zullen erg gemotiveerd zullen zijn om zich aan Europa te tonen. Want de Europa League is een beter podium dan de Kroatische competitie. Bovendien zullen ze erg gesteund worden door hun fanatieke supporters."

Over zijn opstelling wou Jacobs niet veel kwijt. "Als je verliest, verwacht iedereen altijd veranderingen in een ploeg. Als je wint, moeten blijkbaar nooit wissels in overweging genomen worden ..."

Matias Suarez (kneuzing quadriceps) blijft nog een vraagteken. "Of ik hoopvol ben over zijn speelkansen? Ik ben altijd hoopvol ..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.