Zagreb: "Wij winnen van Anderlecht"

MAANDAG, 14 SEPTEMBER 2009, 12:39 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag speelt Anderlecht zijn eerste wedstrijd in de Europa League op het veld van Dinamo Zagreb. De Kroaten zijn er gerust in en rekenen op niets minder dan de overwinning.


Kapitein Igor Biscan viel dit weekend geblesseerd uit en is onzeker voor de wedstrijd. Waar hij wel zeker van is, is een overwinning voor Dinamo. "Ik verwacht een zege tegen Anderlecht. Dit is de eerste wedstrijd en die is belangrijk voor ons. Alle respect voor de tegenstander, maar in ons Maksimir stadion hebben we een goede reputatie."

Mario Mandzukic, de beste speler van Dinamo, treedt zijn kapitein bij. "We maken veel kans op de drie punten. We hebben respect voor Anderlecht, maar we hebben gewoon een heel goed team."

Kennen ze in Zagreb Anderlecht? "Niet echt", geeft Biscan toe. "Ze hebben drie of vier topspelers en zijn het beste team van België. We verwachten geen gemakkelijke wedstrijd maar met de steun van ons publiek kunnen we winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.