Jacobs: "Verschil in efficiëntie was groot"

ZATERDAG, 12 SEPTEMBER 2009, 21:31 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kreeg tegen Sint-Truiden al vroeg in de match twee goals tegen en had te veel tijd nodig om van die opdoffer te herstellen. "De match was al na een kwartier gespeeld", zag ook coach Ariël Jacobs.


"Bij de eerste goal worden we verrast door dom balverlies op het middenveld en bij het doelpunt van Sidibe stappen we allemaal in. Ik speel nochtans niet graag op buitenspel. Sint-Truiden is daarna niet meer gevaarlijk geweest."

"Voetbal is echter doelpunten maken en daarin zijn we te kort geschoten", concludeerde Jacobs nuchter. "Het verschil in efficiëntie was groot. Na de vroege goals kregen we weinig ruimte om te voetballen en voor de rust hebben we ook veel met de bal gelopen. Bovendien was onze laatste pass vaak slordig, vooral bij Legear."

"Of de zaak-Wasilewski een rol heeft gespeeld? We verschuilen ons daar niet achter, maar hij en Polak zijn 2 basisspelers. Dat cijfer je niet zomaar weg. Ik koos voor Mazuch op rechts omdat ik een aanvallende Alex verwachtte en ik Gillet wou beschermen. Rnic is nog niet klaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.