Benfica komt verdedigen

MAANDAG, 23 AUGUSTUS 2004, 08:41 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Benfica verloor vrijdagavond laat met 1-0 in de wedstrijd om de Portugese Supercup tegen FC Porto. Het doelpunt viel in de 55ste minuut en kreeg Quaresma als auteur.

De basiself van Benfica verschilde slechts op twee plaatsen van die van twee weken geleden tegen Anderlecht: doelman Quim verving Yannick en de herstelde Luisão verving Ricardo Rocha. Verwacht wordt dat Quim morgen weer plaatsmaakt voor Yannick, Argel voor Ricardo Rocha en mogelijk ook João Pereira voor de herstelde Braziliaanse sterspeler Geovanni. Nuno Gomes, spits van het nationale elftal, reist vanochtend dan toch niet mee naar Brussel. Voor september kan hij na zijn knieletsel niet spelen.

"Benfica speelde tegen Porto heel defensief en ik verwacht dat niet anders tegen ons", aldus Hugo Broos. "De Italiaanse trainer Trapattoni kan een organisatie neerzetten. Het wordt dus een flinke opdoffer."

De ploeg tegen Porto: Quim, Miguel, Luisão, Argel, Dos Santos; Petit, Paulo Almeida (65' Bruno Aguiar); João Pereira (84' Everson), Zahovic (59' Karadas), Simão, Sokota.
Reizen ook mee naar Anderlecht: Yannick, Amoreirinha, Ricardo Rocha, Fyssas, Manuel Fernandes (18-jarige die dit weekend zijn contract tot 2010 verlengde), Geovanni en Carlitos.



anderlecht-online forum