Bouwwerken Neerpede eind september van start

DONDERDAG, 3 SEPTEMBER 2009, 18:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De bouw van de nieuwe opleidings- en trainingsfaciliteiten in Neerpede zal eind deze maand van start gaan. Dat laat Anderlecht weten in een persbericht. De werken zouden in 2011 klaar moeten zijn.


De A-ploeg en alle jeugdreeksen vanaf 15 jaar zullen vanaf het seizoen 2011-2012 gebruik kunnen maken van het nieuwe trainingscomplex. Paars-wit tekende vandaag een samenwerkingsovereenkomst met de groep Jacques Delens - EGTA.

Philippe Collin, secretaris-generaal en voorzitter van de jeugdafdeling, is opgetogen met de samenwerking. "Ik ben ervan overtuigd dat de expertise van de bouwmaatschappij een garantie is voor het welslagen van het bouwproject die past in de verdere uitbouw en professionalisering van RSC Anderlecht. Het nieuwe opleidingscentrum zal ons helpen onze prioriteit, een doorgedreven jeugdopleiding met aandacht voor de maatschappelijke en intellectuele ontwikkeling van de talenten, efficiënt tot stand te brengen", aldus Collin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.