Deschacht: "Voel toch een beetje spanning"

DONDERDAG, 3 SEPTEMBER 2009, 10:21 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De zware overtreding van Axel Witsel op Marcin Wasilewski heeft ook invloed op de sfeer bij de nationale ploeg. "Je voelt toch dat er een klein beetje spanning is", zegt Olivier Deschacht.


"Dat is ook normaal, want we zijn pas een paar dagen na het incident. Zoiets zet je niet zomaar uit je hoofd. Maar die spanning zal geen invloed hebben op de wedstrijd in Spanje. Daarvoor is die interland te belangrijk", verzekert Deschacht.

Veel contact met de Standard-spelers is er niet op training. "Wij lopen sowieso al niet veel samen met de Standard-spelers", zegt Deschacht. "Het enige waar we over praten zijn fases op de training. Er wordt met geen woord gerept over de topper van afgelopen zondag. We hebben toch twee verschillende meningen en dan is het beter dat je daar toch niets over zegt. Dat kan enkel tot problemen leiden en dat moeten we nu absoluut vermijden."

"Nu wil ik mij honderd procent concentreren op Spanje, want het is de enige manier om daar een kans te maken. We moeten rustig blijven en niet roepen dat we ze aankunnen. Ik heb mijn lessen getrokken uit Lyon."



anderlecht-online forum