Wasilewski en Polak danken iedereen voor steun

WOENSDAG, 2 SEPTEMBER 2009, 12:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een communiqué verstuurd waarin de langdurig geblesseerden Jan Polak en Marcin Wasilewski hun dank uitgesproken voor de massale steun die ze krijgen van fans, spelers en clubs.


"De honderden positieve reacties geven hoop", luidt het. "Wat gebeurde stemt tot nadenken en vooral tot bezinning. Door iedereen in de voetbalwereld, of het nu om spelers, bestuurders, refs of supporters gaat."

"We zijn er beide van overtuigd dat de talloze emails, tekstberichten en telefoontjes zullen bijdragen tot een betere verwerking van wat ons overkomen is. De uitdrukking van zoveel warmte betekent een hart onder de riem in deze moeilijke periode."

"Opmerkelijk is dat de steun niet alléén door supporters, bestuurders en sponsors van paarswit gegeven wordt maar ook door fans, spelers, bestuurders en officials van andere clubs. Daar zijn we erg gelukkig om. We zijn er van overtuigd dat de echte voetballiefhebbers in de meerderheid zijn. We hopen dan ook zo snel mogelijk terug te keren op de Belgische voetbalvelden. Aan iedereen: bedankt. Dit vergeten we nooit", aldus Wasilewski en Polak.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.