Opinie: Merci aan alle supporters

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 13:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

OPINIES Net terug van een fantastische Europese uitwedstrijd. En het was er eentje om in te kaderen. Ons ploeg heeft gevochten als leeuwen en wij hebben gezongen alsof er ons leven van afhing. Het leverde ons nadien applaus op José Mourinho, Eddy Merckx, Paul Van Himst, Jan Mulder en ook onze voorzitter Roger Vanden Stock is speciaal teruggekomen om te applaudiseren voor alle paars-wit supporters op Old Trafford. 

Zo'n away is altijd vermoeiend, zeker als je hem met de bus doet, maar niets kan die sfeer en het groepsgevoel vervangen als je met de bus reist. 
Gisterennamiddag werd al snel duidelijk dat het centrum van Manchester in de greep was van paars-wit. Je kan op onze twitterpagina de filmpjes bekijken. De ordediensten kwamen in grote getalle tevoorschijn, maar al snel was duidelijk dat we er waren om plezier te maken, niet om te vechten. Dus werd hun aantal al snel teruggeschroefd. 

Ook in het Theater Of Dreams, waren we heer en meester, zowel op het veld als in de tribunes. Vrienden die thuis de wedstrijd op tv volgden lieten mij weten dat je enkel de supporters van Anderlecht hoorde zingen. Wij hebben gevochten voor ons ploeg en zij voor ons. Ik had jullie graag enkele foto's laten zien, maar helaas mocht mijn fototoestel niet mee binnen op Old Trafford. 
Natuurlijk zijn we teleurgesteld door het uiteindelijke resultaat, maar nog meer zijn we trots op de prestatie. 

Dus, een dikke merci supporters, om deze away onvergeetelijk te maken. Merci aan alle verantwoordelijken van de verschillende supporterclubs. Dankzij jullie niet-aflatende inzet, hebben we deze verplaatsing kunnen maken. Uren werk steken die mensen daarin, kosteloos, om hun leden een away te bezorgen waarin alles gesmeerd loopt. En dat lukt hen keer op keer, dus zeker voor hen een dikke merci !!!!

En nu op naar de volgende opdracht: kampioen !!! Samen, allemaal, als één twaalfde man achter ons ploeg. Yes We Can !!!

#FansFor34   #SupportTheT34M
 



anderlecht-online forum