Anderlecht wint van Sint-Truiden

ZATERDAG, 14 AUGUSTUS 2004, 22:06 - Michaël

Anderlecht heeft zijn eerste drie punten van het seizoen beet na een nipte 2-1-zege op Sint-Truiden. De bezoekers waren met een versterkte defensie naar het Astridpark afgezakt en hielden één helft probleemloos stand.

Vlak na rust week een schot van Jestrovic af op Baratto: 1-0. Toen Aruna er 2-0 van maakte, leek de match gespeeld. Maar Van Imschoot schoot meteen keihard de aansluitingstreffer tegen de touwen. Verder kwam een moedig STVV niet. Zo pakte Anderlecht de volle buit, maar met mager voetbal

Anderlecht heeft zich na de uitschuiver op de eerste speeldag herpakt met een 2-1 overwinning tegen Sint-Truiden. Niet dat Anderlecht academisch voetbal speelde, maar de opluchting in het Constant van den Stock-stadion zal groot zijn.

Na een scoreloze eerste helft werkte Beda net na de rust een voorzet van Jestrovic in eigen doel. In de 70ste minuut knalde Aruna Anderlecht op 2-0, maar een minuut later lukte Van Imschoot de aansluitingstreffer. Sint-Truiden probeerde nog, maar was niet meer bij machte Zitka te verontrusten.