Van Holsbeeck: "Apoel is geen slecht loting"

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2017, 20:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck is tevreden met de tegenstander die RSC Anderlecht deze namiddag trok voor de 8ste finales van de UEFA Europa League. De general manager schat de kansen fifty fifty voor de volgende ronde. Al zou doorstoten ook ongelegen komen in volle play off strijd. 

Apoel Nicosia is geen slechte tegenstander en een haalbare kaart voor Anderlecht, dat weet ook Herman Van Holsbeeck. Al zegt hij meteen ook dat Apoel niet mag onderschat worden.
"Ze hebben Bilbao uitgeschakeld, dat wil al iets zeggen. Ik ben al blij dat we niet opnieuw naar Rusland moeten vliegen, al heb ik stiekem gehoopt op Manchester United."

Geen topaffiche

"Met Apoel hebben we een kans op de kwartfinales, ik schat onze kansen fiftyfifty. De kwartfinales halen zou een fantastische prestatie zijn al valt de volgende ronde wel tijdns de play-offs. Als we dan bijvoorbeeld Krasnodar loten heb je maar 1 dag recuperatie voor de volgend play off wedstrijd", aldus Van Holsbeeck.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.