"Weiler wou van in het begin meer ervaren doelman"

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2017, 16:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Davy Roef hersteld momenteel bij Deportivo La Coruna van een enkelblessure. Voor het eerst blikt hij terug op zijn eerste maanden als eerste doelman bij Anderlecht en die laten toch wel een zure nasmaak achter: "Ik had op meer krediet gehoopt, maar René Weiler wou van in het begin een meer ervaren doelman".

Eerlijk gezegd, ik had het niet zien aankomen dat ik mijn plaats onder de lat ging verliezen. Ik mocht nadien zo hard werken als ik wou, dat zou geen verschil meer gemaakt hebben. Ergens had ik toch wat meer krediet verwacht", is Roef eerlijk.

"Ergens denk ik dat Weiler het niet zo voor mij had, hij wou van in het begin een meer ervaren doelman. Hij heeft mij dat nooit persoonlijk gezegd, maar zoiets voel je wel aan. Het is dit seizoen van moeten voor Anderlecht, met veel wedstrijden die elkaar opvolgen, normaal dat het dan een periode wat minder gaat. Ik had gehoopt dat de club en de trainer daar wat rekening zou mee gehouden hebben, maar niet dus.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.