Eén hindernis minder voor het Eurostadion

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2017, 01:03 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De gemeente Grimbergen stemt dan toch in met de schrapping van de in de praktijk onbestaande buurtweg. Die buurtweg bestond enkel nog op papier maar blokkeerde wel de nodige vergunningen. 

Vorige maand nog besloot de gemeente de weg niet te schrappen. Onder dreiging van een gigantische schadeclaim, keerde Groen gisterenavond zijn kar waardoor er een meerderheid voor de schrapping werd gevonden. Het verzet van vorige maand wordt zo niet meer dan een vertragingsmanoeuvre, al gunde het een aantal politici wel hun 15 minuten roem. 

De volgende stap wordt het verkrijgen van een bouwvergunning. De adviezen zijn momenteel negatief maar Ghelamco kan eventueel nog bijsturen, al is daar een nieuwe procedure voor nodig. Indien het ook Anderlecht weer aan boord wenst te krijgen, zal de bouwheer ook moeten ingaan op de eisen van de club. Jo Van Biesbroeck en Alexandre Van Damme zijn in ieder geval van plan hun huid duur te verkopen. Maar wie weet kleurt het Eurostadion zo ooit toch eens paars ... als het er überhaupt komt. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.