Agent van Acheampong woedend over gerucht transferprijs

WOENSDAG, 22 FEBRUARI 2017, 13:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Eerder deze week verscheen in verschillende media dat Frank Acheampong op interesse kon rekenen van AS Roma. De Italianen moesten wel rekening houden met een transferprijs van 20 miljoen euro, een bedrag waar wij al serieuze vraagtekens bij plaatsten. De makelaar van de Ghanees, Oliver Koenig, is woedend en laat weten dat die transferprijs uit de lucht is gegrepen.

In een exclusief interview met ghanasoccernet.com, doet de makelaar zijn beklag over sommige onprofessionele Ghanese journalisten.

"Er zijn veel eerbare en professionele journalisten in Ghana, toch zijn er altijd een paar die het nodig vinden om dingen uit hun duim te zuigen. Ze plaatsen mijn cliënt zo in een slecht daglicht. Zo een hoog transferbedrag klopt gewoon niet en schrikt meteen ook andere geïntresseerde clubs af. Mijn deur staat altijd open voor eerlijke info of om bepaalde zaken te checken op hun echtheid", besluit Koenig.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.