"Ik verwacht een heel andere wedstrijd"

WOENSDAG, 22 FEBRUARI 2017, 07:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Straks stapt Anderlecht het vliegtuig op richting Sint-Petersburg. Bram Nuytinck, een vaste waarde onder René Weiler, blikt vooruit en achteruit naar de tijd onder Besnik Hasi: "Toen was er helemaal geen groepsgevoel", prikt de ANederlander.

Anderlecht won thuis met 2-0 van Zenit dankzij twee goals van Frank Acheampong: "Al mogen we ons denk ik daar aan een hele andere wedstrijd verwachten. Het wordt belangrijk om het eerste halfuur goed door te komen", zegt Nuytinck, "Al gaan we niet wachten en ze laten komen, we hebben zelf ook de kwaliteit om er meteen in te vliegen".

Teamspirit

5 dagen geleden stond er een onuitgegeven elftal tussen de lijnen: "Een bewijs dat het rotatiesysteem werkt en dat het goed zit in deze groep. Nu is de teamspirit aanwezig in de groep om iets willen neer te zetten, dat was de voorbije twee jaar anders. Ik speel hier nu vijf jaar en nog nooit was het groepsgevoel zo groot als dit seizoen. Dat is ook wat de coach wil: een hecht team dat vecht voor elkaar".

Kampioen worden

"Ook al is Europees voetbal heel mooi en zijn we goed bezig, het hoofddoel blijft toch de titel", is Nuytinck eerlijk, "De coach wil vooral op beide fronten actief blijven".
 



anderlecht-online forum