"Proberen om Tielemans nog één jaar te houden"

MAANDAG, 20 FEBRUARI 2017, 20:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er is vandaag heel wat inkt gevloeid over de twee klassegoals van Youri Tielemans. De kans is groot dat de middenvelder ook komende zomer Anderlecht verlaat, al hoeft het zover niet te komen voor general manager Herman Van Holsbeeck. "We gaan er alles aan doen om Youri nog één jaar te houden".

Wat wel al vast staat is dat Youri voor geen 17 miljoen zal vertrekken: "Dat zal heel wat meer moeten zijn. Al wil ik niet zeggen welke prijs ik in mijn hoofd heb", gaat Van Holsbeeck verder.

"Er zijn weinig voetballers zo tweevoetig als hij. Hij is 19 jaar en kapitein van Anderlecht. In elke ranking staat hij bij de vijf à zes beste jonge spelers van de wereld. We kunnen alleen maar gelukkig zijn dat we dit soort voetballers bij Anderlecht hebben. Ik denk dat hij de top gaat bereiken.”

"Youri weet perfect wat hij wil en we zullen ook altijd correct met hem zijn. Zijn entourage en hijzelf zijn ook altijd héél correct geweest naar de club toe. Maar wie weet, als we volgend jaar Champions League spelen en Youri een sportief plan voorleggen, kunnen we hem misschien nog één jaar houden. Daar gaan we in ieder geval alles aan doen", besluit Van Holsbeeck. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.