"We willen zover mogelijk geraken, Europees en de titel"

ZATERDAG, 18 FEBRUARI 2017, 07:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic verscheen gisteren met een grote glimlach op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd tegen KV Oostende. Anderlecht is van plan om ook in de Versluys Arena een goed resultaat neer te zetten. "Oostende is een sterke tegenstander maar we gaan naar de Kust om te winnen", voegt de Serviër eraan toe.

"We zijn heel blij dat we gewonnen hebben van Zenit. Al kunnen we nog beter dan dat", zegt Obradovic, "Of het nu het elftal van donderdag is of van vorige zondag, we hebben allemaal hetzelfde doel: kampioen worden en Europees zover mogelijk geraken. Donderdag heeft de ploeg getoond tot wat ze in staat zijn. Er is veel concurrentie onder de spelers, iedereen vecht voor zijn plaats."

Obradovic was één van de vier spelers die zowel zondag als donderdag in de ploeg stond: "Ik heb daar geen problemen mee om om de drie vier dagen een wedstrijd te spelen. Tijdens mijn revalidatie heb ik al genoeg tijd verloren. Ik ben nog fris, als de coach mij vraag of ik wil rusten, dan zeg ik nee".

"Zondag staat er ons een sterkte tegenstander te wachten, die ook kandidaat is voor een plaatsje in play off 1. Maar eerlijk gezegd, we kijken enkel naar onszelf. We gaan naar daar met de opdracht om de drie punten mee naar huis te nemen", besluit Obradovic.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.