"Willen een mooie prestatie neerzetten voor de fans"

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2017, 15:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag ontvangt Anderlecht, Zulte-Waregem in het Constant Vanden Stock Stadion in het kader van de 26ste speeldag van de Jupiler Pro League. Anderlecht kwam de laatste twee wedstrijden niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Leander Dendoncker liet op de persconferentie weten dat paars-wit zondag een prestatie wil neerzetten en de drie punten pakken. 

"De coach heeft ons op het hart gedrukt dat Teo niet alles alleen kan doen. We kwamen présence te kort in de zestien tegen Lokeren. We moeten Teo meer helpen", legt Dendoncker uit.

"Vorige week vrijdag hebben we tegen Lokeren gespeeld, het weekend daarop waren we vrij. De voorbije week hebben we ons kunnen voorbereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Zij staan derde en wij tweede. Het is een goed georganiseerde ploeg. We zijn ginder gaan verliezen dus is het nu aan ons om thuis de drie punten te pakken. Bovendien willen we een mooie prestatie neerzetten voor onze supporters", aldus nog Dendoncker. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.