Wel of geen boete voor Teodorczyk?

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2017, 07:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De kranten gaan vandaag (uiteraard) dieper in op de afwezigheid van Lukasz Teodorczyk tijdens de Gouden Schoen. Het Nieuwsblad kreeg zijn manager te spreken: "Dinsdag besliste Lukasz om naar Polen te gaan voor familiezaken. Hij verloor het gala uit het oog."

Volgens Teodorczyks manager Marcin Kubacki keerde de spits woensdagavond terug naar België, maar te laat om bij de Gouden Schoen aanwezig te zijn. "Hij zit daar verveeld mee", beweert Kubacki. 

Wie er ook verveeld mee zat, was manager Herman Van Holsbeeck. De manager kreeg tijdens het gala een sms van Kubacki om te zeggen dat Teodorczyk nog in Polen zat. Volgens Het Laatste Nieuws was hij razend. Tot vier keer toe had de spits de voorbije week te horen gekregen dat zijn uitnodiging klaar lag. 

De vraag is nu of Teodorczyk een sanctie krijgt. Volgens Het Nieuwsblad riep Anderlecht de Pool al op het matje, maar komt het "in principe niet tot een sportieve of financiële sanctie". Het Laatste Nieuws schrijft dan weer dat Van Holsbeeck gisteren niet in Neerpede was en dat hij eerstdaags rond de tafel zit met de topschutter. Volgens deze krant mag Teodorczyk "zich in principe wel aan een fikse boete verwachten".

Of we zullen vernemen wat de uitkomst wordt, is de vraag. "We zullen het intern regelen en hier niet verder over communiceren", kreeg Het Laatste Nieuws als antwoord toen het bij de club polste naar een reactie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.