Lombaerts: "Van Holsbeeck deed echt zijn best om me te halen"

DINSDAG, 7 FEBRUARI 2017, 20:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Volgende week kijkt Anderlecht Zenit Sint-Petersburg in de ogen in de Europa League. Bij de Russen speelt nog steeds Nicolas Lombaerts. In augustus stond hij dicht bij Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet. "Ik verwijt niemand iets."

In het magazine Fan legde Lombaerts dit weekend uit waarom het niet tot een transfer naar Anderlecht gekomen is. "Die Russen zijn niet gemakkelijk om mee te onderhandelen", vertelt Lombaerts. "De die noemt een prijs, een andere noemt een andere prijs. Je moet bij wijze van spreken bij zeventien mensen aankloppen. "

Toch denkt Lombaerts dat het mogelijk was geweest. "Met Anderlecht had ik wel rechtstreeks contact en niet via makelaars of tussenpersonen. Mocht Anderlecht van in het begin hebben doorgedrukt, dan zou het wel gelukt zijn. Maar wachten tot de laatste dag om te geven wat Zenit wil, net wanneer Garay verkocht was, dat was te laat. Maar pas op: Herman Van Holsbeeck heeft echt zijn best gedaan. Ik verwijt niemand iets."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.