Ganvoula: "Ik kan het nog steeds niet geloven"

MAANDAG, 6 FEBRUARI 2017, 10:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tijdens de wintermercato haalde Anderlecht Silvère Ganvoula binnen van Westerlo. De aanvaller wordt wel nog tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Westerlo. De 20-jarige Congolees kan het nog steeds niet geloven dat hij nu een speler is van paars-wit en is dan ook in de wolken met zijn transfer.

"Ik kan het nog altijd niet geloven, dit is een droom die uitkomt", zegt Ganvoula, "Het heeft eerlijk gezegd een tijdje geduurd eer ik mij realiseerde wat er aan het gebeuren was. Twee dagen voor het einde van de transferperiode liet mijn manager mij weten dat er interesse was van Anderlecht. Als een club als Anderlecht je zo een voorstel doet, dan twijfel je niet".

Ganvoula hoorde van de interesse van paars-wit niet lang voor het treffen in 't kuipje: "Dat heeft mij nog meer gemotiveerd om een prima prestatie neer te zetten tegen Anderlecht. Ik was misschien niet top, maar ik heb toch een doelpunt gemaakt. En nu, nu ben ik een Anderlecht-speler. Tot op dit seizoen kende ik Anderlecht enkel via hun Europese prestaties. In mijn thuisland Congo-Brazaville, is Anderlecht een hele beroemde en gevierde club".

Nog veel te leren

Ganvoula beseft dat hij nog veel stappen moet zetten.
"Ik kan niet zeggen dat ik voor 100% klaar ben voor deze stap. Maar ik ben wel enorm gemotiveerd om mijn kans te grijpen. Ik weet dat ik nog veel te leren heb en nog hard zal moeten werken om er te geraken. Enkel op die manier zal ik kunnen aanspraak maken op een plaats. Anderlecht heeft mij bevestigd dat het mij gehaald heeft om te spelen en daar zal ik naartoe werken."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.