"Hoop dat dit ons wakker schudt"

ZATERDAG, 4 FEBRUARI 2017, 07:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Massimo Bruno hoopt dat de prestatie van gisteren de ploeg heeft wakker geschud. De afwezigheid van coach René Weiler heeft volgens Bruno niets te maken met de vertoning van gisteren. Dat Anderlecht de leidersplaats zo heeft laten liggen is niet echt een ramp: "Ik sta liever op kop tijdens de play-offs", aldus Bruno.

"Het onbrak ons aan alles. We waren niet agressief genoeg, misten creativiteit en wilden niet genoeg voetbal spelen. Lokeren liet ons niets van ruimte wat het er niet gemakkelijker op maakte. De afwezigheid van de coach heeft daar niets mee te maken. Natuurlijk hebben we hem gemist op training, maar zijn assitenten hebben zijn taak prima overgenomen. Dat we de leidersplaats hebben laten liggen is voor mij niet echt erg, ik sta liever op kop tijdens de play-offs. Hopelijk was deze prestatie éénmalig en was het een 'wake up call' voor de ploeg", aldus Bruno.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.