Slap Anderlecht weer niet verder dan 0-0

VRIJDAG, 3 FEBRUARI 2017, 22:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Voor de tweede wedstrijd op rij heeft Anderlecht 0-0 gelijkgespeeld. Maar in tegenstelling tot vorige weekend tegen Standard, voetbalde paars-wit nu amper kansen bij elkaar. Club Brugge kan zondag weer tot drie punten uitlopen.

De eerste helft op Daknam was er één om snel te vergeten. Beide ploegen maakten maar weinig klaar. Enkel mits enige goede wil konden we enkele halve kansen creëren, maar gevaarlijk? Neen, dat was het niet. Bij Anderlecht was het telkens Teodorczyk die probeerde of net te kort kwam. 0-0 aan de rust was niet meer dan logisch.

Na de pauze werd het ietsje beter. Anderlecht probeerde het met voorzetten, maar tot frustratie van Teodorczyk waren ze keer op keer onzuiver. Op het uur tekende Stanciu voor een gevaarlijke vrije trap, maar Nuytinck kwam een fractie te kort. Sesa, die Weiler verving als hoofdcoach, probeerde voor een kentering te zorgen en wisselde Stanciu en Chipciu voor Hanni en Bruno. Tot meer dan schotjes van Tielemans en Bruno leidde het niet. Aan de overkant kreeg Bolbat nog een vrije schietkans, maar gelukkig voor Anderlecht mikte hij over. Het bleef 0-0.

Score: 0-0
Goal(s): /

Lokeren:Copa, Galitsios, Ninaj, Maric, Ticinovic (86' Rassoul), Persoon, Terki, Hupperts, De Ridder, Straetman (82' Bolbat), Martin (68' Miric)
Anderlecht:Boeckx, Sowah, Spajic, Nuytinck, Obradovic, Dendoncker, Trebel, Tielemans, Chipciu (73' Bruno), Teodorczyk, Stanciu (66' Hanni)

Geel: 42' Persoons, 62' Teodorczyk
Rood: /

Scheidsrechter: Jonathan Lardot
Stadion: Daknam



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.