Duurste aanval van België al 180 minuten droog

DONDERDAG, 12 AUGUSTUS 2004, 10:04 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"We werkten niet af zoals het moest." Het zijn woorden van Hugo Broos nadat zijn ploeg net als in Moeskroen niet kon scoren. En dat terwijl een killer als Nenad Jestrovic op de bank zit en blijft.

Broos: "Dit was geen match om Jestrovic in te brengen. Nenad is een type dat altijd dicht tegen het vijandelijke strafschopgebied aanleunt. Bovendien is een elftal met Mbo, Aruna én Jestro heel moeilijk."

Mbo: "Ik kreeg tegen Benfica twee kansen, telkens door Aruna. Dat betekent dat er wel degelijk een goed samenspel is. Ik speelde in twee duels al op drie verschillende plaatsen. Ik speel liever in de aanval maar wil me aanpassen.''

Jestrovic: "Ik wil natuurlijk wel spelen maar vind de kwalificatie het belangrijkst. Ik vind het niet leuk dat we er zouden uitliggen want in de Champions League zal ik nog spelen. Ik voel me goed, dat moet je gezien hebben op de training maandag. Ze vlogen er goed in. Ik ben klaar."

Aruna Dindane zit nog met de muizenissen van een mislukte transfer naar Portsmouth en West Bromwich in het hoofd. "Maar ik praat er niet meer over. Het is nog niet helemaal verdwenen maar het is dus al wel verminderd. Ik geloof zeker in een samenspel met Mbo. Het zal vanaf nu alleen nog verbeteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.