Weiler: "Gescoord op belangrijke momenten"

MAANDAG, 26 DECEMBER 2016, 21:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ook René Weiler haalde meteen de verloren bekerwedstrijd op Charleroi aan, toen hij de opmerking kreeg dat Anderlecht onverdiend gewonnen heeft. "Dat is voetbal, soms heb je geluk en soms niet".

"De ploeg heeft in groep verdedigd en we scoorden op belangrijke momenten. Ik ben dan ook heel tevreden over de manier dat we 2016 afsluiten", gaat de coach verder.

Teodorczyk was opnieuw de redder van Anderlecht door de belangrijke goal te scoren. De coach maakt zich evenwel geen zorgen over een eventueel vertrek van de Pool tijdens de wintermercato.
"Teo is een echte killer, dat laat hij ook al enkele weken zien. Of hij blijft? Teo ligt nog steeds onder contract bij Anderlecht en heel belangrijk, hij voelt zich hier ook heel goed. Hij wil zichzelf nog enkele dingen bewijzen. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij blijft."

De verrassing op de bank was Olivier Deschacht. Is er in 2017 ook nog plaats bij Anderlecht voor de verdediger, kreeg Weiler als vraag. Maar daar reageerde de Zwitser op op zijn eigen gekende manier. "Anderlecht gaat met de drie punten naar huis en Olivier Deschacht zat op de bank. Meer moet er niet gezegd worden."
 





anderlecht-online forum