Nuytinck: "Fijn om 2016 zo af te sluiten"

MAANDAG, 26 DECEMBER 2016, 21:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck gaf ook ruiterlijk toe dat de drie punten niet helemaal terecht waren maar in de bekerwedstrijd was het verlies van Anderlecht dan weer niet terecht. "Dat is voetbal", reageerde de Nederlander, "Het is wel fijn om 2016 zo af te sluiten".

"Je weet op voorhand dat als je naar Charleroi komt dat het niet gemakkelijk gaat worden. Dus ja, we zijn heel blij met de drie punten. Teodorczyk was opnieuw heel bepalend. Als spits weet je dat je moet scherp blijven en hij scoort opnieuw een belangrijke goal", gaat de verdediger verder. 

Anderlecht heeft nu drie belangrijke overwinningen op rij op zak. Het lijkt erop dat de crisis voorbij is, voor even toch, dat weet ook Nuytinck: "We zijn na de zomer moeten beginnen met een hele nieuwe ploeg én staff. Dat heeft tijd nodig, maar bij Anderlecht krijg je die tijd niet."

De laatste weken heeft Anderlecht er een druk programma opzitten, de vakantie is dus voor vele meer dan welkom. 
"Vooral op fysiek vlak doet het deugd om even rust te krijgen. Langs de andere kant, als je aan zo een goede reeks bezig bent wil je gewoon doorgaan", aldus nog de Nederlander. 

 





anderlecht-online forum