Dury moet niet teveel rekenen op Deschacht

ZATERDAG, 24 DECEMBER 2016, 09:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zulte-Waregem ziet zijn kans om Olivier Deschacht naar de Gaverbeek te halen, door de gespannen relatie tussen de verdediger en zijn coach. Toch is Anderlecht niet van plan om Deschacht zomaar zonder slag of stoot te laten gaan. De club blijft achter de schermen werken aan een verzoening tussen speler en trainer.

Er zouden wel al informele contacten zijn geweest tussen Essevee en de entourage van Deschacht. Tussen de clubs is er nog geen contact geweest. De relatie tussen beide clubs is sowieso al vertroebeld sinds de affaire Thorgan Hazard. De kans is dan ook klein dat Anderlecht Deschacht zomaar laat vertrekken.

Bovendien is de Africa Cup in aantocht en moet paars-wit al een paar spelers afstaan in januari, waaronder Kara Mbodj. En er is al geen overschot van verdedigers bij Anderlecht.
Olivier Deschacht is eind dit seizoen ook einde contract en Anderlecht blijft hopen dat de verdediger zijn contract in schoonheid kan beëindigen. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.