Ishak: "Ik maak transfer in januari"

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2016, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Zweed Mikael Ishak, van wie gisteren bekend werd dat Anderlecht hem volgt, gaat ervan uit dat hij in januari vertrekt bij Randers. In juni is hij immers einde contract. "En ik hoop dat Randers nog wat geld voor me krijgt."

"Er is interesse voor Mikael, maar het bod moet hoog genoeg zijn", vertelt Ole Nielsen van Randers in Het Nieuwsblad. Voor Ishak zelf is het een uitgemaakte zaak: in januari verandert hij van club. "Mijn transfer komt er wel", maakt hij zich sterk.

Ishak is een 23-jarige Zweed die sinds de zomer van 2014 voor Randers speelde. In 71 competitiewedstrijden scoorde hij sindsdien 31 doelpunten. Daarvoor speelde hij bij Assyriska, Keulen, Santk-Gallen en Crotone.

De 1m85-grote aanvaller speelde ook al vier (vriendschappelijke) interlands voor Zweden en scoorde in januari van dit jaar zijn eerste en voorlopig enige doelpunt. In augustus was hij een vaste waarden bij de Zweedse U23 op de Olympische Spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.