Vragen helpt: extra tickets voor duel op Charleroi

WOENSDAG, 21 DECEMBER 2016, 20:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De open brief die enkele fans van Anderlecht schreven om meer tickets te bekomen voor de partij op Charleroi van maandag, heeft succes opgeleverd. De politie van Charleroi geeft de Anderlecht-fans gelijk en zo krijgen ze 420 tickets extra ter beschikking.

Naar aanleiding van de rellen tijdens Charleroi - Standard besliste Charleroi om Anderlecht slechts een kleine duizend tickets ter beschikking te stellen voor het duel van tweede kerstdag (lees hier). Daarop schreven enkele Anderlecht-fans een open brief aan beide clubs en de politie en de burgemeester van Charleroi. Bij Anderlecht achtte men de kans echter klein dat deze succes zou kennen (lees hier).

Maar vragen staat vrij en wie niet waagt niet wint. En kijk: het heeft geholpen. De politie van Charleroi besliste om de Anderlecht-fans 420 kaarten extra toe te kennen. In totaal kunnen 1.400 Anderlecht-supporters de wedstrijd maandag bijwonen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.