Porto-voorzitter: "Bod van Anderlecht op Depoitre"

WOENSDAG, 21 DECEMBER 2016, 12:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Laurent Depoitre beleefde nog maar weinig plezier aan zijn transfer van Gent naar Porto. Dat is ook Anderlecht niet ontgaan. Volgens Porto-voorzitter Pinto Da Costa heeft paars-wit een bod uitgebracht op de aanvaller.

"We hebben een bod van Anderlecht ontvangen voor Depoitre", vertelt Da Costa in een Portugese krant. Cijfers noemt hij niet, maar het zou wel erg concreet zijn. Depoitre ruilde in augustus AA Gent voor Porto, maar hij mocht slechts twee keer in de basis beginnen. Het voorbije weekend scoorde hij pas zijn eerste doelpunt.

Een transfer zal wel niet voor januari zijn. Depoitre speelde voor zijn transfer deze zomer nog enkele wedstrijden voor Gent. De FIFA-reglementen bepalen dat een speler per seizoen maar voor twee clubs mag uitkomen. Maar door zich te richten op Depoitre, anticipeert Anderlecht al op een transfer van Lukasz Teodorczyk komende zomer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.