Kara: "Gent zag het niet in mij"

DINSDAG, 20 DECEMBER 2016, 12:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj heeft dit seizoen ongeloofelijke stappen vooruit gezet. Zelf heeft hij ook al toegegeven dat hij zich vorig seizoen bezig hield met andere zaken maar dat hij zich nu volledig concentreerd op verdedigen. In 2010 testte de Senegalees bij AA Gent, een contract was dichtbij maar ging uiteindelijk niet door, vertelt Kara in Sport/voetbalmagazine.

"Ik trainde twee maand samen met de beloften van AA Gent onder Bob Peeters die nadien groen licht gaf. Hij heeft toen expliciet tegen Ivan De Witte dat ik de enige speler was die ze moesten houden", zegt Kara.

Niets stond een transfer toen in de weg, tot AA Gent ineens, zonder uitleg, afhaakte: "Wat er uiteindelijk is fout gelopen is nu nog steeds een groot vraagteken. Ik heb toen zelfs medische testen afgelegd. En toch ging het niet door, ik heb er ooit nooit geen uitleg rond gekregen. Later tekende ik dan in Noorwegen mijn eerste profcontract. En nu, zes jaar later, zit ik bij dé topclub van België, Uiteindelijk ben ik dan toch de winnaar in dit hele verhaal", besluit de Senegalese verdediger.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.