Steegen reageert op open brief

MAANDAG, 19 DECEMBER 2016, 11:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Enkele supporters hadden zich in een open brief tot het ondermeer het bestuur gericht in verband met de weinige tickets die beschikbaar zijn voor de uitwedstrijd tegen Charleroi. De supporters vinden dat zij gestraft worden voor het wangedrag van Standard tijdens de Waalse derby. Steegen reageert op de open brief van de fans.

De supporters van Anderlecht beklagen zich erover dat zij gestraft worden voor de daden van anderen, alleen heeft persverantwoordelijke David Steegen een andere visie op de feiten.

"Tijdens de laatste (beker)wedstrijd hebben er ook enkele incidenten plaatsgevonden met onze eigen supporters. Er is toen Bengaals vuur afgestoken, de trommelstok is op het veld gegooid en er zijn projectielen gegooid naar de keeper tijdens de strafschoppen. Logisch dat we daar nu voor "gestraft" worden. We scheren zeker niet alle fans over dezelfde kam, maar we zijn wel allemaal de dupe van die enkelingen. Het wordt dan voor ons als club ook alsmaar moeilijker om tickets te krijgen voor uitwedstrijden door al die ongeregeldheden zoals bij Charleroi-Standard",aldus Steegen.

Natuurlijk is er een verschil tussen, enerzijds een wedstrijd meermaals te moeten stilleggen omdat de tribune bijna in brand staat en de bommetjes in het rond vliegen, en anderzijds een trommelstok die op het veld terecht komt. Beide situaties zijn niet goed te keuren, maar er blijft toch een verschil in ernst van de feiten...

Is dit bijgevolg een gemiste kans voor het bestuur om de band met de supporters aan te halen? Of vinden jullie het een correcte reactie? Graag jullie mening onder het artikel!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.