Büttner ontbindt contract bij Dinamo Moskou

ZATERDAG, 17 DECEMBER 2016, 22:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Alexander Büttner heeft zijn contract bij Dinamo Moskou laten ontbinden. De Nederlander, die tijdens de tweede helft van vorig seizoen aan Anderlecht werd uitgeleend, had geen toekomst meer bij de Russen. Hij kan nu vrij een nieuwe club zoeken.

Dinamo Moskou nam Büttner in de zomer van 2014 over van Manchester United. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 19 wedstrijden, maar toen werd hij opzij geschoven. Daarom trok hij in januari vorig jaar op uitleenbasis naar Anderlecht. Bij paars-wit liet hij aardige dingen zien, maar over het algemeen toch onvoldoende voor iemand van zijn niveau. Hij kon dus niet blijven.

Büttner keerde dus terug naar Rusland, maar vond deze zomer geen nieuwe club. Dinamo was intussen gedegradeerd naar de tweede klasse. De voorbije maanden speelde hij vijf wedstrijden voor Dinamo, waarvan twee als invaller. Nu heeft Büttner zijn contract dus laten ontbinden. "Dit is niet mijn niveau", legt hij uit aan Omroep Gelderland. "Ik wil weer in West-Europa voetballen en mezelf op de kaart zetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.