Hoe gaat het met ... Michaël Heylen?

ZATERDAG, 17 DECEMBER 2016, 13:40 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Binnen twee weken gaat de transfermarkt opnieuw open. Er wordt andermaal heel wat transferbedrijvigheid verwacht bij paars-wit. Maar hoe vergaat het de spelers die Anderlecht de afgelopen zomer verlieten? Vandaag: Michaël Heylen.
 

Anderlecht

Heylen was aanvoerder van de paars-witte beloften en maakte in januari 2013 de overstap naar de A-kern. In het seizoen 2013-2014 werd hij uitgeleend aan KV Kortrijk, waar hij onder Hein Van Haezebrouck uiteindelijk een basisplaats wist af te dwingen.

De afgelopen seizoenen bleef de centrale verdediger echter steken op 22 competitieduels voor paars-wit, waarop hij om een uitleenbeurt vroeg. Die kwam er deze zomer, aan het noodlijdende Westerlo.

Dit seizoen

In de kempen is Heylen onbetwist titularis. Hij blinkt voorlopig uit in polyvalentie. Zo speelde hij al meermaals op de zes, acht, centraal achterin en als rechtsachter. Hij scoorde één doelpunt en was goed voor twee assists.

Westerlo staat momenteel laatste en lijkt in de strijd om de -veilige- voorlaatste plaats vooral naar Moeskroen te moeten kijken.

Heylen en Westerlo ontvangen vanavond Lokeren.
 



anderlecht-online forum