Hoe gaat het met... Idrissa Sylla?

WOENSDAG, 14 DECEMBER 2016, 16:34 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Binnen een dikke twee weken gaat de transfermarkt opnieuw open. Er wordt andermaal heel wat transferbedrijvigheid verwacht bij paars-wit. Maar hoe vergaat het de spelers die Anderlecht de afgelopen zomer verlieten? Vandaag: Idrissa Sylla.

Anderlecht

De Guineeër belandde na omzwervingen in Frankrijk in 2013 bij Zulte Waregem. Anderlecht plukte hem er in 2015 weg voor anderhalf miljoen euro.

Sylla speelde uiteindelijk 43 duels voor Anderlecht, waarin hij tien keer de weg naar doel vond. Sylla werd echter nooit de onbetwiste nummer één in de spits, waardoor hij andere oorden wou opzoeken.

De Guineeër werd deze zomer in verband gebracht met Wolverhampton en een transferbedrag van zes miljoen euro, maar verkaste uiteindelijk voor amper de helft naar QPR in de Engelse tweede klasse.

Dit seizoen

In de Championship is Sylla voorlopig vooral invaller. Hij mocht vier keer starten en fungeerde negen keer als invaller. In 518 speelminuten vond hij toch al vier keer de weg naar doel.

Het ziet er dus naar de lange spits ook in Engeland eerder een supersub dan een basisspeler zal worden.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.