Obradovic: "Zijn meer een team geworden"

MAANDAG, 12 DECEMBER 2016, 06:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het viel op tegen Club Brugge, Anderlecht is een ploeg geworden die wil vechten voor mekaar. Het stemde coach René Weiler tevreden, want dit is waar hij van in het begin naartoe wou. "Iedereen weet wat van hem verwacht wordt", zegt Ivan Obradovic. 

Youri Tielemans gaf het eerder al aan: "De kritiek heeft ons sterker gemaakt". En die mening is ook Obradovic toegedaan. "We zitten nu meer op dezelfde lijn. We hebben samen ook al een paar gesprekken gehad in de kleedkamer. Nu weet iedereen wat van hem wordt verwacht".

Toegegeven, het was niet simpel om met allemaal nieuwe spelers een ploeg op te bouwen: "En die hadden allemaal wat stress om bij Anderlecht te voetballen. En dat is ook normaal, ik had dat ook toen ik van KV Mechelen naar hier kwam", zegt Obradovic.

"Maar nu begint het echt te klikken, we helpen elkaar. De sfeer in de kleedkamer is goed en onderling zijn de contacten goed. We zijn meer een team geworden. Ik voel het", besluit de Serviër. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.