"Weiler heeft de impact van Royal Sporting Club Anderlecht onderschat"

ZATERDAG, 10 DECEMBER 2016, 08:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Onvermijdelijk komt ook het onderwerp René Weiler ter sprake, tijdens het interview dat Marc Degryse heeft met Herman Van Holsbeeck. De general manager geeft toe dat de jonge trainer de impact bij Anderlecht wat heeft onderschat, maar dat hij hem ook niet tot in het oneindige blijft steunen. 

"Ik geef eerlijk toe dat Weiler als jonge coach de impact bij Anderlecht heeft onderschat", zegt Van Holsbeeck, "Ik ga zolang mogelijk de trainer proberen te helpen, wat nog iets anders is dan "vriend" van de trainer te zijn. Ik probeer hem ook zoveel mogelijk raad mee te geven."

"Onlangs heb ik Weiler erop gewezen dat Anderlecht na de winterstop zijn 400ste Europese wedstrijd zal spelen; dat we al 54 jaar ononderbroken op het Europese toneel actief zijn. Na Kortrijk is Weiler naar mij gekomen en heeft hij gezegd: "Herman, j' apprends...". Beetje bij beetje begint hij dus te beseffen waar Anderlecht écht voor staat", is Van Holsbeeck eerlijk. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.