Kara: "Focus mij nu op mijn taak:verdedigen"

VRIJDAG, 9 DECEMBER 2016, 12:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj was vorig seizoen vaak het mikpunt van spot bij de supporters. Dit seizoen rekenen diezelfde supporters hem tot één van de sterkhouders bij paars-wit. De Senegalees legt uit waarom zijn prestaties van vorig seizoen zo wisselvallig waren. 

"Vorig jaar was het inderdaad niet gemakkelijk, alles was nieuw voor mij. De club, de spelers, de mentaliteit, dat was even aanpassen. Ik heb toen fouten gemaakt, dat geef ik toe. Ik wilde mezelf te vaak tonen, te aanvallend spelen, met alle risico's vandien. Nu focus ik op één taak en dat is: verdedigen", is Kara eerlijk. 

René Weiler wil leiders in zijn ploeg en kijkt daarvoor ook naar Kara: "Ik praat wanneer het nodig is. Ik kijk en observeer eerst liever. Ik zal met iemand praten als het nodig is, zoals iemand op de bank zit en zich daar niet goed bij voelt. Ik ken dat gevoel. Bij de nationale ploeg heb ik jaren moeten toekijken. Dat is moeilijk, maar zo zit voetbal in elkaar."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.