"Teodorczyk wil blijven voor Weiler"

DONDERDAG, 8 DECEMBER 2016, 07:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht wil de optie op Lukasz Teodorczyk lichten, maar dit kan enkel als ook de Pool een akkoord vindt met paars-wit. Hoewel Teodorczyks manager alle opties open laat, blijft Anderlecht eerste keuze. "Voor René Weiler", zo klint het.

Het is Weiler persoonlijk die Anderlecht op het spoor van Teodorczyk bracht terwijl die zat te verkommeren op de invallersbank bij Dinamo Kiev. Weiler wilde de Pool eerder al bij Nürnberg, maar dat lukte niet. Anderlecht kon hem wel halen en daar is de loyale Teodorczyk zijn coach erg dankbaar voor.

"Lukasz is Weiler erg erkentelijk voor wat die voor hem allemaal gedaan heeft", zegt Martin Kubacki in Het Laatste Nieuws. "Hij is hem dankbaar om zijn carrière opnieuw op de rails te zetten en Weiler zou daarom één van de redenen zijn om te blijven."

Hoewel de voorkeur uitgaat naar een verlengd verblijf, is het nog niet helemaal zeker. Bij elk nieuw doelpunt stijgt de interesse uit Engeland en Duitsland. "Ik voetbal kan veel gebeuren, dus echte beloftes kunnen we niet maken", besluti Kubacki.



anderlecht-online forum