Vancamp mag zich opmaken voor speelkansen

WOENSDAG, 7 DECEMBER 2016, 20:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De kans dat Jorn Vancamp morgen tegen Saint-Étienne in de basis begint, is niet echt groot, maar de 18-jarige spits mag zich wel stilaan klaarhouden voor het grote werk. "Het is mogelijk dat hij binnenkort zijn kans krijgt", geeft coach René Weiler aan.

Omdat Anderlecht al zeker is van de volgende ronde en Lukasz Teodorczyk dit seizoen al bijna alles speelde, wordt hij morgen waarschijnlijk gespaard. Hamdi Harbaoui is afgeserveerd, Nathan Kabasele trainde vanmorgen niet mee en dus schiet enkel Vancamp nog over als diepe spits. Toch is de kans gering dat hij in de basis begint.

"Jorn is nog erg jong", aldus Weiler. "Het is mijn taak om zulke jonge talenten goed te begeleiden. Of hij morgen speelt, weet ik nog niet, maar mogelijk krijgt hij binnenkort zijn kans."

Wellicht kiest Weiler voor een voorhoede met Sofiane Hanni centraal en Alexandru Chipciu en Frank Acheampong op de flanken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.